ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Και η περιουσία ;

Καθόλου ασήμαντο, για το παρόν και το μέλλον της πολύπαθης ΕΡΤ. Είμαστε βέβαιοι, ότι έχουν ενημερωθεί σχετικά οι διοικούντες σήμερα την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Αλλά ας το πάρει το ποτάμι, για όσους δεν το γνωρίζουν.
Λοιπόν η κατά τα άλλα "πτωχή και ταλαίπωρη" ΕΡΤ, που σπέρνει εκατοσταριές χιλιάδες ευρώ σε μερικούς και ελάχιστα στους πολλούς, είχε σημαντική ακίνητη περιουσία που χάθηκε και έχει σημαντική ακίνητη περιουσία που σχολάζει αναξιοποίητη.


Που βρίσκεται αυτή η περιουσία ; Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ ξέρουν τα πάντα. Ένα να αναφέρουμε εμείς, για να μη θεωρηθεί, ότι λέμε λόγια στον αέρα. Στην θεσσαλονίκη, κοντά στο αεροδρόμιο, η γή που ανήκει στην ΕΡΤ υπερβαίνει σε έκταση τα 750 στρέμματα. Προφανής η τεράστια αξία της. Ποια θα είναι η τύχη της ; Ελπίζουμε, όχι όποια και εκείνης στην περιοχή της Πάτρας, που με διάφορα νομικίστικα τερτίπια χάθηκε από το περιουσιολόγιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ιδού ένα από τα "λαμπρά πεδία δόξης" για την νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Που μπορεί και να κρύβουν μια από τις οδούς επίλυσης του μόνιμου και μείζονος οικονομικού της προβλήματος..

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου