Μαζικές κινητοποιήσεις


Τετράωρη στάση εργασίας, έως τις τρεις, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση του ταμείου Υγείας των εργαζομένων στους δήμους. Έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του δήμου Αθηναίων.

Χωρίς λεωφορεία, ηλεκτρικό τρόλλευ και τραμ θα μείνει την Πέμπτη η πρωτεύουσα από τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε Γενική συνέλευση του κλάδου.
Απεργούν έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι ιδιοκτήτες ταξί. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν συνέλευση στο θέατρο “Περοκέ”, στην πλατεία Καραισκάκη και ακολούθως θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή...


Απέχουν έως αύριο Πέμπτη απ τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι.
Την Τετάρτη απεργούν και οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών, κανονικά ωστόσο λειτουργούν οι συνοικιακές λαϊκές αγορές.
Με κινητοποιήσεις απειλούν οι αγελαδοτρόφοι σε περίπτωση που οι γαλακτοβιομηχανίες μειώσουν κατά 2 με 3 λεπτά την τιμή του γάλακτος στους παραγωγούς.
Για το θέμα, το απόγευμα εκπρόσωποι τους θα συναντηθούν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, προσδοκώντας πολιτική παρέμβαση, προκειμένου να αποτραπεί η προαναγγελία των γαλακτοβιομηχανιών για μείωση τιμών. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των γαλακτοβιομηχανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου