Τώρα θα αρχίσουν να βρίζουν το λαό;...

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
http://stephanosmytilineos.blogspot.com/
.
Τώρα θα αρχίσουν να βρίζουν το λαό; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν πιάσει οι "κεραίες" μου στα blog και αλλού να ακούγονται! Απόψεις που λένε: ΕΣΥ λαέ φταις, που ενώ καταγγέλεις τα ρουσφέτια πας και τα ζητάς, ΕΣΥ λαέ φταις, που θες να πληρώσουν οι άλλοι φόρους ενώ φοροδιαφεύγεις, ΕΣΥ λαέ φταις, που μιλάς για αξιοκρατία όσο αφορά τους άλλους και όχι το γιο σου ή την κόρη σου, και άλλα τέτοια "διασκεδαστικά"... Διασκεδαστικά και θολοκουλτουριάρικα θα συμπληρώσω!
Χαζοφτηνές προπαγάνδες για να μας δημιουργήσουν "τύψεις", "ενοχικά σύνδρομα", να σκύψουμε κεφάλι, να "στηθούμε" σε όποια στάση προτιμάμε για να απολαύσουμε το βιασμό μας!
Σε αυτή τη χώρα κάποιοι λογαριάζουν τους εαυτούς τους σαν τους μόνους "έξυπνους", τους μόνους "μάγκες", τους μόνους "μαέστρους" της προπαγάνδας και...

τους άλλους μας θεωρούν βλάκες ιθαγενείς που θα ξεπουληθούμε για χάνδρες! Η πολύ αλαζονεία βλάπτει θα πω και η πτώση είναι ανάλογη του ύψους που ανέβηκες, θα συμπληρώσω!
Δεν φτάνει που φάγαν τα λεφτά μας, που υποθήκευσαν το μέλλον μας, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ εμείς να δώσουμε το παράδειγμα! Μα, βρε μάγκες μου, εάν ήταν να δίνουμε εμείς το "
Το παράδειγμα το δίνουν οι πολιτικοί άρχοντες, και όπως λέει και ο "βλάκας" λαός, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! Το κεφάλι όμως, εκεί ψηλά που βρίσκεται, σκέφτηκε ότι για όλα φταίνε τα πόδια που μυρίζουν, αντί το αυτονόητο, ότι εκείνο φταίει που δεν τα έπλυνε!
Λοιπόν, "μάγκες" προπαγανδιστές και ξερόλες, αφήστε τα ρητορικά "κολπάκια", τα "ψυχολογικά" τεστ και τα άλλα τερτίπια που διδαχθήκατε στα πανεπιστήμια της αλλοδαπής και κοιτάξτε να κάνετε καλή και τίμια δουλίτσα, γιατί η υπομονή έχει τελειώσει...
Άντε, γιατί να βάζουμε πλάτες είναι άλλο και εντελώς άλλο να μας λέτε και "μαλάκες"...

απο press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου