Επίσκεψη Παπαθεμελή στη ΔΕΘ

Επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής. Ο κ. Παπαθεμελής, που ηγείται του συνδυασμού «Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων», επισκέφτηκε -μεταξύ άλλων- τα περίπτερα του δήμου Θεσσαλονίκης, της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης», του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, του «Χαμόγελου του Παιδιού», της «Ελληνικής Αστυνομίας» και του «Πυροσβεστικού Σώματος», όπου και εξήρε το έργο των πυροσβεστών, λέγοντας ότι «είστε οι δημοφιλέστεροι κρατικοί λειτουργοί».
Ο κ. Παπαθεμελής, αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψής του στην Έκθεση, δήλωσε τα εξής:
«Δυστυχώς, η εικόνα της φετινής ΔΕΘ αποτυπώνει ανάγλυφα την οικονομική κρίση και την απαισιοδοξία που βιώνουν η χώρα, οι Έλληνες, οι Θεσσαλονικείς. Μειωμένη κίνηση, ανασφάλεια του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου, απαισιοδοξία στα βλέμματα των επισκεπτών. Η φετινή ΔΕΘ δεν μοιάζει και πολύ στην Έκθεση που όλοι εμείς οι Σαλονικιοί θυμόμαστε, αγαπήσαμε και περιμέναμε "πώς και πώς" κάθε Σεπτέμβριο».
Αναφερόμενος στο θέμα της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ, είπε ότι το ζήτημα αυτό «παραμένει σε πλήρη εκκρεμότητα».
Τέλος, χαρακτήρισε «υψίστης σημασίας» για το μέλλον και την ποιότητα ζωής στην πόλη το θέμα της αξιοποίησης του χώρου που καταλαμβάνει σήμερα η ΔΕΘ.
Τον κ. Παπαθεμελή συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/09/blog-post_1682.html#ixzz0zn8RAn5X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου