Ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Κολωνό

«H σχέση η δική μας, δεν είναι σχέση πολιτικού με ψηφοφόρο, είναι σχέση φίλων με φίλο, είναι σχέση του καθενός από εσάς με τον δικό σας άνθρωπο, τον Νικήτα. Έτσι απλά, και αυτή η σχέση δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ. Και όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσω από την σκηνή την πολιτική, ξέρω ότι σε αυτές τις γειτονιές εγώ θα έχω πάντα φίλους. Και εσείς να ξέρετε ότι θα έχετε και εσείς έναν φίλο». Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας χθες στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα στην περιοχή του Κολωνού, ευχαρίστησε τους κατοίκους του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος και όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την διαχρονική αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και τους κάλεσε την Κυριακή των εκλογών να βρεθούν όλοι στις κάλπες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας καλέσω να κάνετε ένα μόνο πράγμα την Κυριακή. Μην αφήσετε ούτε έναν γνωστό σας, συγγενή, γείτονά σας, που να μην τον φέρετε στην κάλπη. Γιατί αν η συμμετοχή είναι μεγάλη, θυμηθείτε η εκλογή τελειώνει την Κυριακή στις 7 Νοεμβρίου».

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στο θέμα της μετανάστευσης και της υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην Αθήνα: «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε: «Καλούμε την κυβέρνηση να προασπίσει και να ‘’κλείσει’’ τα σύνορα της Ελλάδος σε αυτή την ακατάσχετη παράνομη λαθρομετανάστευση. Αν αυτό δεν γίνει, κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είναι δυνατόν όσους πιάνουν είτε στο Αιγαίο είστε στον Έβρο αμέσως να τους  δίνουν εισιτήριο για να έρθουν στην Αθήνα λες και η Αθήνα είναι η καταβόθρα της Ελλάδος. Φτάνει μέχρις εδώ. Ανθρώπινα δικαιώματα ναι, αλλά ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι μετανάστες. Ανθρώπινα δικαιώματα έχουν και οι Αθηναίοι, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στις γειτονιές τους. Αδιαφορώ το πώς θα με χαρακτηρίσουν οι γνωστοί κονδυλοφόροι. Επί 4 χρόνια το ίδιο εξάλλου έκανα. Εγώ ψηφίζομαι για είμαι δήμαρχος καταρχήν των Αθηναίων και ύστερα των φιλοξενούμενων της πόλης. Και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο».

Για τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα, ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή του Βουστασίου στην Κολοκυνθού αλλά και στο «μεγάλο κεφάλαιο» για την περιοχή που είναι ο αρχαιολογικός χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος: «Περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο την απόφαση του ΚΑΣ για το όριο του αρχαιολογικού χώρου προκειμένου να προχωρήσουμε το σχέδιο πόλης αλλά και να διαμορφώσουμε τους πρώτους χώρους πρασίνου και τους πεζόδρομους στην περίμετρο του αρχαιολογικού χώρου. Βεβαίως πρέπει να σας πω ότι επί 8 μήνες ζητώ ραντεβού από τον υπουργό Πολιτισμού για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχει καταστεί δυνατό να βρει ώρα για να με δεχτεί».¨

http://www.infoblog.gr/?p=43950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου