Ο Γιάννης Μπουτάρης για το Κ.Κ.Ε.!!!

"Θυμίζει πτώμα που μυρίζει" και "είναι εκτός πραγματικότητας"...

Επειδή ο Γιάννης Μπουτάρης κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να προσελκύσει ψήφους από το ΚΚΕ, καλό θα είναι να θυμηθούμε με ποιο τρόπο έχει εκφραστεί ο υποψήφιος δήμαρχος για το κόμμα αυτό...

Η αλήθεια είναι ότι ο κυρ-Γιάννης δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκθειάζει ένα πολιτικό κόμμα ή να το καθυβρίζει, ανάλογα με το τι ζητά από αυτό...

Όταν για παράδειγμα το 2004 επιζητά ακόμη την υποστήριξή του για τα δημοτικά πράγματα, παρεβρίσκεται στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και δηλώνει: «Είναι απαραίτητη την ανάγκη ενδυνάμωσης του KKE στις επόμενες εκλογές. Τα δυο μεγάλα κόμματα είναι βαθύτατα απάνθρωπα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν τον κόσμο άνω-κάτω».

Όταν όμως στρέφεται στην αυτονομία στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεπώς δεν έχει ανάγκη από το ΚΚΕ, γράφει (σε άρθρο του στις 16.4.09): «Το κόμμα της μεγάλης ακινησίας, το ΚΚΕ, έχει ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και θυμίζει πτώμα με περίεργες μυρωδιές που κάθε πτώμα αποπνέει».

Στο ίδιο μοτίβο, όταν πρόσφατα ερωτάται εάν επιδιώκει την στήριξη και από το ΚΚΕ, απαντά:

«Όχι. Σέβομαι το Κομμουνιστικό Κόμμα και τους οπαδούς του για την αξιοθαύμαστη προσήλωσή τους. Άσχετα εάν αυτά που πιστεύουν και διακηρύττουν είναι πέρα από την πραγματικότητα». .

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου