Τραγικός θάνατος αστέγου και πολιτικό σπεκουλάρισμα από Καμίνη

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΜΙΝΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ…

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Ταύρο, με ένα νεκρό άνδρα, πιθανόν άστεγο, ο οποίος κοιμόταν μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Οι υπάλληλοι περισυλλογής των απορριμμάτων του δήμου Ταύρου δεν τον είδαν, και άδειασαν τον κάδο μέσα στο απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι υπάλληλοι όταν αντελήφθησαν τι ειχε συμβεί, τον απεγκλώβισαν και με απορριμματοφόρο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ερευνα για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων.

Ευθύνες στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων καταλόγισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη, Γιώργος Καμίνης, για τον τραγικό θάνατο ενός άστεγου, που κοιμόταν σε κάδο απορριμάτων και δεν έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Ταύρου.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού "Αθήνα πόλη της ζωής μας", Νικήτα Κακλαμάνη, που τόνισε:

"Ο κ. Καμίνης έχει την τάση να φορτώνει όλα τα δεινά της υφηλίου στην πόλη της Αθήνας. Ακόμα και το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του άτυχου άστεγου συνανθρώπου μας στον Ταύρο, το χρέωσε στην πόλη της Αθήνας. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμίνης δεν γνωρίζει την πόλη που θέλει να διοικήσει, ούτε καν τα όριά της. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και να σταματήσει επιτέλους να λασπολογεί εις βάρος του Δήμου και της πόλης μας", αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου