Ξαναχτύπησαν οι… πεινασμένοι!

 

Πληθαίνουν  καθημερινά τα κρούσματα κλοπής  στις αγροτικές περιοχές της Ηλείας, αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι σε τρεις περιπτώσεις στόχος των δραστών ήταν ποσότητες τροφίμων! Πιθανότατα πρόκειται για… πεινασμένους, οι οποίοι φροντίζουν να εξασφαλίσουν την τροφή τους!
Πιο αποδοτική για τους εμπνευστές και εκτελεστές της ήταν η πρώτη κλοπή, που έγινε σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Πλάτανος της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι άγνωστοι διαρρήκτες βρήκαν στο ψυγείο 15 κιλά κρέας και εννέα κιλά τυρί φέτα, που σίγουρα θα τους εξασφαλίσουν αρκετά πλούσια γεύματα! Όσο για ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που επίσης έκλεψαν, ποιος ξέρει; Ίσως σκοπεύουν να συνδυάσουν το γεύμα με… χορταρικά!

  • Στο Ρουπάκι Ηλείας, οι διαρρήκτες που έχουν ό,τι χρειάζεται για… μπάρμπεκιου «σήκωσαν» έναν ολόκληρο… ψυγειοκαταψύκτη γεμάτο με κρέατα από την αποθήκη ενός καταστήματος, άδειασαν από το περιεχόμενό του έναν άλλο και άρπαξαν ένδεκα σακιά με κριθάρι!     
  • Άλλοι διαρρήκτες χτύπησαν στη Δάφνη Πηνείας, όπου παραβίασαν την αποθήκη ενός σπιτιού και έκλεψαν 300 λίτρα ελαιόλαδο αξίας 1.000 ευρώ, που σίγουρα προορίζουν για πώληση.     
  • Και στους Κρουνούς Ηλείας, οι διαρρήκτες άρπαξαν 30 κιλά ελαιόλαδο, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί… Πήραν ακόμη μαζί τους μια βενζινομηχανή, μια αντλία νερού, ηλεκτρολογικό υλικό, συγκολλητές και διάφορα εργαλεία, που η αξία τους ξεπερνά τα 3.800 ευρώ.    
  • Τέλος, οι άγνωστοι που εισέβαλαν σε αγρόκτημα σε παραποτάμια περιοχή του Αλφειού, αρκέστηκαν στην κλοπή ενός μοτέρ, μιας φρέζας, ενός ρολού σύρματος περίφραξης και άλλων ειδών αξίας 1.500 ευρώ, χωρίς να πειράξουν τα τρόφιμα!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου