ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και προτάσεων του κ. Τατούλη, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στις 20 Οκτωβρίου, έγινε προσπάθεια από τον ίδιο και τους συνεργάτες του να απομειώσουν τον Δημήτρη Δράκο και να εκμηδενίσουν το έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας.

Είναι λυπηρό το θέαμα ενός ανδρός που φοβάται για την πολιτική επιβίωσή του και ψευδόμενος να προσπαθεί να σπιλώσει το έργο της Ν.Α.Μ. Δεν θα χαρακτηρίσουμε τον κ. Τατούλη, γιατί μας πρόλαβαν σε αυτό οι νέοι του σύντροφοι. Αλλά δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να ψεύδεται στους πολίτες για να καλύψει τη δική του γύμνια.

Τόλμησε να απευθυνθεί ο κ. Τατούλης στους Μεσσήνιους και να ισχυρισθεί -χωρίς αιδώ- ότι η Ν.Α.Μ. δεν έχει να παρουσιάσει έργο. Μέσα από ένα συνοθύλευμα θολών οραμάτων και γενικόλογων υποσχέσεων τόλμησε να υποστηρίξει ότι στην Μεσσηνία δεν υπάρχουν δρόμοι, δεν υπάρχει Π.Ο.Π., χάνονται ενισχύσεις, δεν υπάρχει σύγχρονο αεροδρόμιο ούτε λιμάνι.

Για να βοηθήσουμε την μνήμη του κ. Τατούλη, και για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, θα παραθέσουμε μια σειρά από συγκεκριμένα γραπτά στοιχεία:

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου