ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

Το ότι ο κωλοτούμπας μεταξύ άλλων είναι και αισχρός λαϊκιστής είναι πλέον γνωστό σε όσους δεν διαθέτουν παρωπίδες.

Ομως η συνέντευξη που παραχώρησε στο Πασοκο-Εθνος του κ.Μπόμπολα και που δεν δόθηκε μεγάλη έκταση απο τα blogs επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Σε αυτή την συνέντευξη ο κωλοτούμπας έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τι εννοεί όταν λέει συναίνεση,διάλογο.....ρήξη και ανατροπή (για να μην ξεχνιόμαστε) και άλλες τέτοιες κουβέντες του αέρα.

Και το καλύτερο είναι πως συνεχώς "ξεβρακώνεται" μόνος του....οικειοθελώς χωρίς να είναι ανάγκη να μιλήσουν πολιτικοί αντίπαλοι ή οι "κακοί" ανώνυμοι μπλόγκερς που του κάνουν χαλάστρα.

"Ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου, οπτικό υλικό!!!! που έχει σχέση με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη" τονίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Και συνεχίζει "αυτό το αρχείο δεν θα το δημοσιεύσω ποτέ".
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι;

Λίγη τσίπα δεν έχεις;

Αν έχεις τέτοιο αρχείο δεν έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το κάνεις γνωστό στον ελληνικό λαό;

Και αν δεν έχεις ή δεν θέλεις να το κάνεις γνωστό τι μ..... τσαμπουνάς;

Μάλιστα ο κωλοτούμπας προχώρησε και παραπέρα λέγοντας ότι ο Σαμαράς έχει γνώση του θέματος αφού "όταν ήταν να γίνει αρχηγός ο κ. Σαμαράς της Νέας Δημοκρατίας συναντηθήκαμε και του είπα ξεκάθαρα δεν πρόκειται να βγάλω το αρχείο ούτε τώρα ούτε ποτέ. Τήρησα το λόγο μου. Αντίθετα εκείνος από ένα σημείο και μετά υπήρξε εξαιρετικά επιθετικός απέναντί μου".

Απο ότι αφήνεται να εννοηθεί απο τον πολιτικό σαλτιμπάγκο είτε εις γνώσιν Σαμαρά -Μητσοτάκη είτε ως προϊόν υποκλοπής υπάρχει υλικό που άγνωστο πως "ενοχοποιεί" τον πρόεδρο της ΝΔ και που με συμφωνία κατω απο το τραπέζι εξασφαλίστηκε το θάψιμο του απο τον κωλοτούμπα.

Αίσχος ρε πολιτικάντη...Μόνο αυτό σου λέμε.

Αν όντως υπάρχει τέτοιο αρχείο και αν φοράς παντελόνια όχι μόνο για να μην κρυώνουν τα πόδια σου μετά απο αυτή την συνέντευξη η "ρήξη και ανατροπή" επιβάλλει να το δημοσιοποιήσεις για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

Αλλά να μάθει και τι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ έκανες για να παραπονιέσαι πως τώρα είναι "επιθετικός απέναντι σου".

Αυτός ρε είναι ο διάλογος και η συνεννόηση;

Αλλά τέτοιος είσαι και έτσι φέρεσαι ακόμα και στους συνεργάτες σου.Γι αυτό θα μείνεις με τον κουμπάρο και την νεολαία του διορισμένου στην βουλή προέδρου που η πλειονότητα της είναι..."νέοι" των 50 ετών.

http://protesilaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_9634.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου